Leuk dat je komt kijken! Nog vragen? Stuur me een mailtje via het contactformulier!

Over mij

Ik ben Nadine van Tuyl, 24 jaar oud, woonachtig in Bruinisse (Zeeland) en ik ben gek van creatieve dingen waaronder natuurlijk ook fotografie. Als peuter was ik al altijd bij de kleurpotloden te vinden, en een aantal jaar later vond ik het geweldig om mijn moeders camera weg te kapen en ermee te gaan spelen. Niet dat ik enig idee had wat ik aan het doen was, maar dat maakte me niets uit.

In 2007 kocht ik mijn eerste echte spiegelreflex camera, de Canon EOS 1000D. Vanaf dat moment ben ik ook serieus aan de slag gegaan met paardenfotografie; ik deed zoveel mogelijk gratis fotoshoots om het onder de knie te krijgen, en al snel kon ik er ook een extra zakcentje aan verdienen. Over de jaren heen ben ik flink uit gaan breidden in lenzen, waardoor mijn werk ook kwalitatief beter werd. In 2010 heb ik de Canon EOS 7D gekocht en deze is inmiddels al weer vervangen door een Canon EOS 5D Mark III.

Hetgeen wat mij het meeste ligt is het vastleggen van spontane momentjes. In mijn portfolio vallen dan ook veel onderonsjes tussen mens en dier te vinden en andere spontane momenten. Hierin zit naar mijn mening namelijk een echte, pure emotie die sterk overkomt op het beeld. In de foto's die ik lever zijn dan ook altijd wel van dit soort beelden te vinden, wat mij onderscheid van andere fotografen. Ik ook ben altijd geintresseerd om meer te leren, en vind het leuk om uitdagingen aan te gaan.

Op deze website is alle informatie te vinden; mijn portfolio, meer informatie over fotoreportages, tarieven en noem maar op. Is iets niet duidelijk? Of spreekt mijn stijl je aan en wil je graag een fotoreportage boeken? Neem dan contact op via het contactformulier.