Leuk dat je komt kijken! Nog vragen? Stuur me een mailtje via het contactformulier!

Nabestellen

Wilt u graag foto's nabestellen? Dat kan! Op dit moment bied ik de mogelijkheid om digitale bestanden en afdrukken na te bestellen. Had je wat anders in gedachten? Stuur mij dan een mailtje, dan kijken we samen de mogelijkheden.

DIGITAAL

Als u een digitaal bestand op groot formaat nabesteld betekend dit dat u de foto op hoge resolutie toegestuurd krijgt, zodat u de foto's, zo vaak als u wilt en hoe u maar wilt, af kan drukken. Ook kan dit formaat gebruikt worden voor digitale fotolijsten of bijvoorbeeld de achtergrond van uw computer. Let op: Dit formaat mag niet op social media gedeeld worden. Daarnaast is het mogelijk om kleine formaten na te bestellen. Deze zijn voorzien van een klein logo en mogen gedeeld worden op social media. Deze formaten zijn niet geschikt om af te drukken.

Klein formaat (800x533 px) : € 2,50
Groot formaat (2000x3000 px) : € 10,-


AFDRUKKEN

U kunt uw foto's ook via mij laten afdrukken. De foto's worden afgedrukt bij een professionele drukker en u bent daardoor verzekerd van kwaliteit. De prijzen zijn exclusief €3,- verzendkosten. Bij bestellingen boven de €20,- vervallen deze.

10x15 cm: € 3,-
13x19 cm: € 5,-
15x22 cm: € 6,-
20x30 cm: € 7,-