Leuk dat je komt kijken! Nog vragen? Stuur me een mailtje via het contactformulier!

Werkwijze

Heb je er altijd al van gedroomd om een fotoreportage te doen met je paard, je hond, je vriend, je familie of misschien wel alleen van jezelf? Dat kan! Neem contact met mij op via het contact formulier onderaan de website. We kiezen samen een passende datum uit waarop de fotoreportage plaats zal vinden. Gezien ik buiten op locatie werk zal de datum natuurlijk veranderd worden zodra blijkt dat het (te) slecht weer word op de dag van de fotoreportage. Bij dieren, voornamelijk paarden, is het uiteraard de bedoeling dat het paard klaar staat zodra ik aan kom. Het is niet te bedoeling dat het paard nog helemaal klaar gemaakt moet worden.


Tip: Maak ook het tuig mooi schoon, zodat het verzorgd over komt op de foto. Ook is het handig om te kijken waar je paard op reageert zodat zijn/haar oren naar voren te krijgen zijn tijdens de fotoreportage. Denk hierbij aan geluiden, voerbakjes, plastic zakjes aan een zweep, aanstekers, etc. Ook is het slim om van te voren een beetje rond te kijken in de omgeving, en te bedenken wat je ongeveer zou willen.


Heb je een speciale sfeer in gedachten? Geef dit dan ook van te voren aan zodat we daar rekening mee kunnen houden en er dingen op af kunnen stemmen. Op basis hiervan kunnen we samen ook een moodboard maken om op die manier de sfeer echt duidelijk te maken en moodboard kunnen natuurlijk ook altijd zorgen voor nieuwe ideeën.

Wanneer we beginnen aan de fotoreportage bespreken we eerst kort hoe we het aan gaan pakken. Hier kun je dan ook gelijk aangeven wat je graag wil, en aan wat voor omgeving je dacht. Daarna gaan we naar de gewenste locatie toe en gaan we aan de slag. De indeling van de fotoreportage ligt volledig aan jou. Bij paarden kun je bijvoorbeeld denken aan stand-, portret-, rij-, blackfoto’s, etc.


Binnen 10 dagen na de fotoreportage bewerk ik enkele (afhankelijk van het uitgekozen pakket) foto’s na, die je op webformaat (800x533px) opgestuurd krijgt. De rest van de foto’s komen op een persoonlijke nabestelpagina, waar je alle foto’s kunt bekijken en eventueel kan nabestellen. De prijzen hiervan zijn aangegeven op de nabestelpagina, en onder de tarieven op deze website. Alle gemaakte foto’s kunnen in mijn portfolio komen en kunnen gebruikt worden voor commerciële doeleinden. Tijdens het boeken van een fotoreportage ga je daar automatisch mee akkoord. Alle foto’s worden bij mij in het archief opgeslagen, waar ze een aantal jaar blijven staan. Het is dus geen enkel probleem om pas later foto’s na te bestellen. Zelfs een jaar na de shoot is dit nog gewoon mogelijk.